Tel. 0345-523200 facebook_logo
Inkstation Culemborg  

Service bij Inkstation

CULEMBORG – Voor het (her-)vullen van cartridges en toners kan iedereen terecht bij Inkstation Culemborg. Dat is bekend. Misschien minder bekend is de extra service die wordt geboden op het gebied van computers en randapparatuur. En die service is behoorlijk uitgebreid.
Inktstation biedt extra service op het gebied van computers en randapparatuur.
Inktstation biedt extra service op het
gebied van computers en randapparatuur.
Foto: Annemiek verschoor
Nico van Dijk legt uit: “We verkopen al printers hier in de winkel, maar we kregen steeds vaker de vraag of we die niet bij de klant thuis wilden installeren. En niet alleen printers, maar ook andere apparatuur zoals routers. Voor ons een goede reden om een deskundige in te schakelen om aan die behoefte te kunnen voldoen.”
Daarnaast kunnen ook veel voorkomende problemen met de computer worden opgelost, thuis, door middel van een aantrekkelijk geprijsde thuisservice. Denk hierbij aan het opschonen van de computer zodat deze sneller opstart. Maar ook bij een plotseling zwart scherm, vaak door een virus, kan het Inkstation ingeschakeld worden. Klanten krijgen dan ook advies en de mogelijkheid om via goede software virussen in de toekomst te voorkomen.
Voor de nieuwe apparatuur in de winkel is een speciale counter aangeschaft. Bijzonder en uniek is de nieuwe Multi-touch LCD PC van MSI. Een 22 inch scherm met touchscreen die ook aan de muur gehangen kan worden. Ook leverbaar zijn een bijpassend draadloos toetsenbord en muis.
Genoeg redenen dus om eens langs te gaan bij Inkstation in Culemborg, gevestigd aan de Tollenstraat 34.
Openingstijden: maandag van 13.00 tot 17.30 uur. Dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur.